Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto arhiva

Adolescentă de 17 ani şi-a ÎNJUNGHIAT iubitul cu un BRICEAG

Foto arhiva

UPDATE: Adolescenta, S.M.M., de 17 ani, care şi-a înjunghiat iubitul în seara zilei de 19 septembrie, este acuzată de tentativă de omor. Iată ce transmit procurorii: „Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 20 septembrie 2018, punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor faţă de inculpata S.M.M.

În cursul zilei de astăzi, inculpata S.M.M. (aflată în stare de reţinere) urmează a fi prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Probatoriul administrat a relevat faptul că, în seara zilei de 19 septembrie 2018, inculpata S.M.M., în vârstă de 17 ani, s-a deplasat la locuinţa prietenului său, persoana vătămată B.M., cu care avea o relaţie de aproximativ un an de zile. La un moment dat între cei doi s-a iscat o ceartă, ocazie cu care inculpata S.M.M. l-a lovit în mai multe rânduri, cu un cuţit tip briceag pe care l-a achiziţionat în cursul zilei de 19.09.2018.
Ulterior, victima a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, iar potrivit fişei de constatări preliminare s-a stabilit că persoana vătămată a prezentat leziuni ce necesită pentru vindecare 25 zile timp de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa victimei.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

******

În noaptea de 19 septembrie, în Râmnicu Vâlcea, a avut loc un conflict între două persoane, soldat cu o victimă, un bărbat de 21 de ani, rănit grav.

Se pare că între persoana vătămată și iubita lui, în vârstă de 17 ani, a izbucnit un conflict, cei doi aflându-se în locuința victimei. Fata ar fi scos un briceag la un moment dat și l-ar fi înjunghiat.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, sub coordonarea parchetului, au demarat investigațiile, fata fiind reținută pentru 24 de ore.
Bărbatul este la spital. Cauza va fi preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Vom reveni cu amănunte.