Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Sursa foto: facebook.com/Elena Daniela Radu

Asistentul social al anului 2017 este Roxana Stoian din VÂLCEA

Sursa foto: facebook.com/Elena Daniela Radu

Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială, desfășurată marți seara, 20 martie a.c., la Ateneul Român, și-a desemnat câștigătorii.

Evenimentul este organizat, în fiecare an, de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) pentru a marca Ziua Mondială a Asistenței Sociale și a răsplăti munca celor care s-au implicat în dezvoltarea asistenței sociale la nivel local și național. Recunoașterea publică, rezultatele profesionale deosebite, constituirea de modele de urmat și contribuția la promovarea imaginii profesiei, au stabilit și anul acesta câștigătorii!

Gala, prezentată și în acest an de Andreea Marin, a recompensat performanța și excelența celor care lucrează în acest domeniu. La eveniment au participa finaliștii celor 18 categorii, precum și reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, alături de jurnaliști implicați în campanii sociale la nivel central și local.

Pentru cele 18 categorii ce au fost premiate marţi, 20 martie, au fost nominalizate 625 de persoane din întreaga țară, de la asistenți sociali până la ziariști și politicieni.

„Asistentul social al anului 2017”, desemnat în urma voturilor online și a deciziei juriului, este vâlceanca Roxana Maria Stoian.

În cadrul Galei au fost premiați cei mai buni asistenți sociali din domeniul protecţiei drepturilor copilului, din domeniul persoanelor cu dizabilităţi, din sănătate/servicii medicale, reintegrării sociale a persoanelor private de libertate, din domeniul persoanelor fără adăpost, din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu, combaterii discriminării/minorităţi, din domeniul incluziunii sociale – economie socială, din domeniul asistenţei sociale comunitare, combaterea traficului de ființe umane, prevenirii/reducerii riscurilor asociate consumului de droguri și practicării sexului comercial.