Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Râmnic de Poveste! Costel Crăciun, singurul anticar din județul Vâlcea, aduce povestea în prezent

Costel Crăciun, este singurul anticar din județul Vâlcea, ce si-a propus să aducă în prezent, o parte din frumusețea Râmnicului de altădată, prin fotografii unice, ce redau cu adevărat autenticitatea și frumusețea unor vremuri deosebite, ce făceau din județul nostru, o comoara arhitecturală!

Anticarul nostru, își propune sa aducă o nouă perspectivă prin albumul ce va fi gata în scurt timp, prin prezentarea unei paralele între orașul vechi și cel prezent, prin sutele de fotografii ce nu au mai fost scoase pe piață.

Orășelul cu parfum de epocă, va fi redat în sute de fotografii cuprinse într-un album, ce cu siguranță va stârni emoții, nostalgii și surprize pentru fiecare dintre noi, în special pentru cei ce au cunoscut orașul acelor vremuri.

În două săptămâni albumul va fi gata pentru tiparire, însă este nevoie de contributia fiecăruia pentru editarea lui! Așadar, orice gest contează, pentru a duce la bun sfârșit acest proiect de o valoare inestimabilă pentru Râmnicu Vâlcea!

De asemenea, cei care își doresc sa achiziționeze albumul, îl pot rezerva platindu-l in avans, prin contactul la tel. 0744319998 sau cu plata in contul RO30INGB0000999912342166, pe numele Craciun Constantin.