Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: www.cancan.ro

CRISTINA SPĂTAR, părăsită de soț pentru o vâlceancă

FOTO: www.cancan.roCea mai nouă cucerire a soţului milionar este nimeni alta decât Larisa Tănăsoiu, fostă „asistentă păcătoasă” din emisiunea lui Capatos şi actuală bombă sexy pe Instagram! Aceasta are mii de followeri şi îşi promovează adesea şi site-ul propriu.

Larissa, aşa cum îşi scrie ea numele, are 26 de ani, s-a născut în Râmnicu Vâlcea, însă de câţiva ani s-a mutat în Bucureşti. „Îmi plac oamenii şi îmi place să interacţionez cu ei, sunt o fire sociabilă şi mă împrietenesc foarte uşor cu cei care au aceleaşi interese ca mine. Totodată, nu mă tem să spun lucrurilor pe nume atunci când ceva nu mi se pare în regula, ceea ce mi-a atras şi destule antipatii, deoarece puţini sunt cei care pot suporta confruntarea cu adevărul.” scria ea pe blogul personal.

Mai mult decât atât, se pare că bomba sexy de pe Instagram este atât de mândră de noua relaţie, încât nu s-a ferit să posteze fotografii şi filmuleţe din escapada sa amoroasă cu milionarul care nu este nici acum burlac.

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, i-a fotografiat pe cei doi îndrăgostiţi în club, la ora 00:20, în data de 9 iunie, semn că soţul Cristinei Spătar nu se mai fereşte să-şi asume relaţia, mai ales că şi Cristina pare să fi mers mai departe, cu toate că cei doi menţin în continuare aparenţele de dragul celor doi copii. Aceştia erau afectuoşi unul cu celălalt, cu atât mai mult cu cât Larisa deja a început să îşi posteze imagini pe conturile sale de Facebook şi Instagram din locurile prin care ajunge alături de iubitul său, fără să pară deranjată de faptul că acesta nu este burlac.