Acasă Monden SCANDAL la VOCEA ROMÂNIEI

SCANDAL la VOCEA ROMÂNIEI

Unul dintre concurenţii de la Vocea României, Muneer Al Obeidii (29 de ani), se pare că este iubitul uneia dintre producătoarele show-ului şi prieten cu producătoarea generală a emisiunii, Mona Segall, ceea ce a produs o adevărată răzmeriţă printre concurenţii înscrişi. Tânărul s-a înscris în concurs cu speranţa că va ajunge „Vocea României”, deşi este originar din Abu Dhabi. Acesta a reuşit să-i întoarcă pe toţi cei patru juraţi – Loredana, Brenciu, Smiley, Moga, cu faţa spre el.

O altă persoană care-l cunoaşte pe Muneer a făcut dezvăluiri impresionante pentru un tabloid central „Povestea lui e falsă. Muneer nu e sărac. Poate cel mai important detaliu: Muneer e prieten bun cu Mona Segall, producătoarea de la «Vocea României», şi e iubitul Roxanei Paulică, producătoare şi ea la emisiune”, a povestit o sursă din Pro TV.

Smiley a recunoscut că-l ştia pe Muneer: „Eu îl cunosc pe Muneer, am lucrat cu el, e un tip extrem de talentat”. Apoi i-a adresat câteva cuvinte: „«Vocea României» te va ajuta foarte mult, mă bucur mult că ai venit. Mi-ar face o deosebită plăcere să lucrăm în continuare împreună”. Totuşi, tânărul a ales-o ca mentor pe Loredana.

„Muneer filmează acum duelurile la Buftea, pentru a doua etapă. El şi cu concurentul cu care cântă, o fată, au primit piesa «I Belong to You», de la Lenny Kravitz, preferatul lui. Piesa i se potriveşte perfect, iar fata săraca nu are ce face, deşi are o voce splendidă”, a mai povestit sursa citată.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedent“Secţia Ramplast nu putea fi vândută deoarece aceasta era gajată”
Articolul următorOferte pentru elevii vâlceni ce vor să studieze în străinătate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.