Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MIRCIA GUTĂU vrea să înfiinţeze un CENTRU IT pentru hackeri la RÂMNICU VÂLCEA

Deşi încă nu s-a hotărât din partea cărui partid va candida, Mircia Gutău lucrează asiduu la programul său electoral şi, în acest sens, a avut discuţii cu mai mulţi oameni de afaceri din Râmnicu Vâlcea şi din alte judeţe.

Gutău susţine că unul dintre punctele esenţiale ale platformei sale este acela de a atrage investitori şi de a crea locuri de muncă. Acesta a precizat că a avut deja întâlniri fructuoase cu mai mulţi oameni de afaceri la Cluj pentru a crea la Râmnicu Vâlcea un Centru IT, pentru a pune hackerii la treabă şi a face din ei oameni cinstiţi.

„Cel mai important obiectiv al meu pentru oraş este acela de a atrage investitori, deja am purtat discuţii. După o consultare cu anumiţi oameni importanţi din Râmnic şi deja am discuta la Cluj cu oameni foarte importanţi şi ne-a venit ideea să facem un centru de IT în Râmnicu Vâlcea pentru că avem la Râmnicu Vâlcea foarte mulţi specialişti în IT şi de ce să nu o spunem pe româneşte acei hackeri care sunt renumiţi în zona Drăgăşaniului şi la Râmnicu Vâlcea, dacă le-ai oferi o variantă să lucreze pe un salariu bun de 1.000 – 1.500 de euro pe lună, ar evita aceste lucruri ilegale pe care le fac.

Cred că am şanse foarte mari să fac o astfel de unitate la Râmnicu Vâlcea, pentru început cu câteva sute de locuri de muncă. Este unul dintre lucrurile pe care le voi promite în campania electorală”, a comentat Mircia Gutău la o emisiune televizată la postul local Vâlcea 1.