Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto cotidianul.ro

VEZI CE a declarat Traian Băsescu despre candidatura lui la Primăria Capitalei

foto cotidianul.roTraian Băsescu şi MIşcarea Populară au făcut, în aceste zile, câteva mutări extrem de intesante pe plan politic, mai ales aceea de a-l arunca pe realizatorul de emisiuni Robert Turcescu în competiţia electorală pentru sectorul 5 din Bucureşti. Este clar că fostul preşedinte al României vrea ca Mişcarea Populară să producă câteva surprize la alegerile din data de 5 iunie, însă acesta devine extrem de rezervat când vine vorba despre candidatura proprie pentru Primăria Capitalei.

Cu toate acestea, fostul şef de stat Traian Băsescu a vorbit, duminică seară, despre propria candidatură la Primăria Bucureşti. Întrebat la o televiziune naţională dacă va candida sau nu pentru funcţia de primar general, acesta a spus că nu a luat încă o decizie în acest sens.

„Nu există încă o decizie luată în acest sens. Nici a mea, nici a partidului. Cea mai mare reţinere pe care eu o am: discutăm de crearea unui partid nou, cu oameni mai noi, nu neapărat născuţi acum (chiar dacă au unii 60 de ani), nişte feţe mai noi, chiar dacă nu cu experienţă zero. Deci, în condiţiile în care vorbim de un partid nou, mă întreb cât de contradictorie ar fi prezenţa mea într-o competiţie electorală”, a afirmat politicianul.