Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Concurs la Spitalul Judeţean Vâlcea: VEZI NOTELE candidaţilor!

Concursul pentru ocuparea postului de director al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) a avut loc în data de 15 iunie a.c. cu începere de la ora 13.00. În cursă au rămas doar fosta directoare Georgeta Sălişte şi medicul Adrian Ponoran. Cel de-al treilea candidat, medicul Constantin Ploscaru s-a retras, acuzând membri comisiei de examinare de interese oneroase şi imoralitate.

Cea mai mare unitate spitalicească din judeţul Vâlcea a avut conducere interimară mai bine de un an de zile deoarece fostul preşedinte al CJ Vâlcea, Ion Cîlea, a schimbat-o pe Georgeta Sălişte ca urmare a mai multor sesizări despre ilegalităţi comise în spital.

Pentru acest post a mai fost organizat concurs şi în luna martie 2015, însă examenul s-a amânat, toţi candidaţii depunând contestaţii.

În data de 15 iunie a.c. a avut loc proba de test grilă, iar membri comisiei de examinare au corectat lucrările celor doi candidaţi. Medicul Adrian Ponoran a obţinut nota 8,3, iar Georgeta Sălişte a obţinut 8,7. Ambii candidaţi s-au calificat pentru proba de susţinere a proiectului de management, care va avea loc joi, 17 iunie a.c.