Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto reginele.ro

ADIO bătături inestetice! Vezi cum le combaţi

foto reginele.roVara, femeile acordă o mai mare importanţă picioarele decât în celelalte anotimpuri, când se poartă pantofi sau cizme iar bătăturile inestetice sunt ascunse. La sandale, orice imperfecţiune a piciorului iese din evidenţă şi cele care doresc să aibă picioare impecabile trebuie să ţină cont de câteva lucruri.

Dacă timp de 10 – 15 minute îţi inmoi picioarele în apaă caldă în care ai adăugat trei linguri de bicarbonat de sodiu, după 5 zile nu îţi mai faci probleme din cauza bătăturilor. Bicarbonatul de sodiu are menirea de a inmuia pielea intarita sau moarta si a o indeparta

O altă metodă de a scăpa de bătături este să înmoi oţetul într-o bucată de vată, iar mai apoi să o lipeşti de batatura cu pansament sau o carpa curata, de bumbac. Vata inmuiata in otet se tine pana a doua zi. Dimineata, freaca zona in care se afla batatura cu o piatra ponce.

Şi lămâile au un efect calmant asupra bătăturilor. Pe bătătură aplici, seara, o felie groasă cam de 1 cm de lămâie, fără coajă. O legi cu tifon sau o cârpă curată şi o ţii până dimineaţa. Trebuie să respecţi acest procedeu cateva nopti la rand, pana cand batatura se va desprinde si va pica, cel mai probabil in timp ce va spalati picioarele.