Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Băieţi, mai suspendaţi-l odată pe Băsescu!

Detractorii preşedintelui Traian Băsescu nu mai au odihnă. Caută neîncetat, din ce în ce mai febril, pe măsura apropierii alegerilor, „subiecte” de atac împotriva acestuia. Haita de bandiţi care conduce România din 2012, Parlamentul cel mai corupt din lume şi primul guvern mafiot din lume care apără penalii, infractorii şi hoţii, au hotărât să nu mai cedeze puterea în următorii 20 de ani şi, de aceea, apelează la puciuri în serie, ultimul în regia trădătorului Tăriceanu, liberalul roşu care trebuie să plătească lui Ponta tributul trădării sale de la PNL. Încet, încet este posibil să ajungem la a III-a suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. Conform programului elaborat de către echipa de campanie a PSD, un punct important, în care ei îşi pun mari speranţe, este angajarea unui grup numeros de activişti rromi – profesionişti recunoscuţi ai meseriei de gunoier, care să scormonească minuţios în halda de gunoi de la marginea Bucureştiului, până la straturile din ’89, să scoată la suprafaţă şi cele mai mici urme care ar fi o dovadă irefutabilă că preşedintele a încălcat grav Constituţia, în repetate rânduri.

Numai că victimizarea lui Băsescu îl va favoriza pe acesta, oferindu-i posibilitatea ca în cazul suspendării sale să se dezlănţuie, eliberat de constrângerile prezidenţiale, în campania electorală. Tot mai mulţi români au văzut minciunile pesediste, protocoalele secrete, încheiate de Ponta cu ungurii, cu chinezii, sfaturile de la Vocea Rusiei, vizitele lui Kondyakov şi Dughin în România, în momentele fierbinţi, au văzut dezastrul guvernării Ponta, au văzut corupţia baronimii roşii, acciza, taxe, minciuni, siluirea legilor, pericolul apropierii de Eurasia. Dar motivul pentru care Ponta şi Tăriceanu nu îl vor pe Preşedinte la Cotroceni pe timpul campaniei electorale este altul. Cei doi au încălcat de nenumărate ori Constituţia şi interesele României şi, de aceea, îl atacă neîntemeiat pe preşedinte. De ce? Preşedintele nemaifiind la Cotroceni, nu mai poate difuza înregistrările video cu comportamentul lui Ponta în întâlnirile lui cu Băsescu, când se presupune că a fost la fel de penibil ca şi la discuţiile privind CAS.

Aceste întâlniri de care Ponta se teme cel mai mult, i-ar convinge şi pe fanii lui Ponta că România are nevoie de alt om ca preşedinte. Preşedintele Traian Băsescu este acuzat că prin intervenţiile făcute la Bruxelles a subminat interesul naţional în legătură cu postul de comisar european. Replica lui Băsescu a fost una de natură să îi sperie pe cei care ar îndrăzni gestul: „Intru în campanie şi nu o să le fie bine, în campanie am capacitate uriaşă de revitalizare”. Pentru pesedei ar fi floare la ureche să-l suspende pe Băsescu. Numai că, în circumstanţele actuale, şi-ar pune în cap toate structurile occidentale. Acestea ştiu perfect ce hram poartă PSD-ul, faptul că este un partid antidemocratic, corupt şi îmbâcsit de personaje cu probleme penale. Cam cum apare România în ochii confraţilor europeni şi nu numai? Europa stă cu puşca la picior, SUA e în alertă, la doi paşi de noi mor oameni, războiul pândeşte la poartă. Se întrunesc mai marii statelor, se fac planuri şi se iau decizii importante pe termen lung. Si, în timpul ăsta, un fost premier tembel aruncă în eter o idee tâmpită, inutilă şi menită să ne bage în rândul ţărilor maneliste. Motivaţia insului e de nediscutat.

P.S.: Numai că problema este mult mai gravă. România nu mai este guvernată, merge în virtutea inerţiei. Toate statele se pregătesc pentru ce este mai rău, îşi fac rezerve, se organizează, îşi instruiesc populaţia, fac strategii de lungă durată iar noi „admirăm” la TV ideile puţine şi fixe ale Miticilor. Vă daţi seama că dacă în Europa izbucneşte un război copiii noştri vor fi mobilizaţi să se ducă şi să moară apărând averile acestor gunoaie? Copiii lor vor fi la studii în străinătate!