Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VALUTĂ FALSĂ plasată în judeţul Vâlcea

Un bărbat din judeţul Olt a fost arestat de poliţiştii din Vâlcea, după ce oamenii legii au descoperit că omul cumpăra animale din târgurile din judeţul nostru pe care le plătea cu valută falsă. Astfel, I.I. – 38 de ani, din judeţul Olt, a cumpărat de două ori animale din târgurile vâlcene, pentru care a plătit cu 9 bancnote false de câte 50 de euro, toate cu aceeaşi serie.

Ca atare, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea au făcut două percheziţii domiciliare în judeţul Olt şi în judeţul Vâlcea, fiind ridicate mai multe documente redactate într-o limbă străină, un telefon mobil şi bunurile procurate cu bancnotele falsificate.

Olteanul s-a ales astfel cu un dosar penal şi a fost reţinut de poliţiştii vâlceni pentru 24 de ore, urmând a fi dus în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. „Bărbatul se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia” – se arată într-un comunicat al Poliţiei Vâlcea.