Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Pistolică vrea să ajungă puşcă cu lunetă

Liberalul Bogdan Pistol are planuri mari de viitor. Ţelurile sale în viaţă sunt să-i ia locul lui Ion Cîlea în fruntea CJ Vâlcea, dar şi scaunul lui Buican de la PNL.

A crescut ca politician în sânul liberalilor şi a „supt” la sânul lui Emilian Frâncu ani la rând, moştenind astfel o parte din „şulfenia” politică a acestuia. Este vorba de tânărul Bogdan Pistol, care se pare că are trădarea în sânge. Dacă îl vezi pentru prima dată, poţi băga mâna-n foc că figura aceea de copil inocent nu e capabilă de jocuri politice murdare. Ei bine, mulţi s-au înşelat însă în privinţa lui şi au regretat enorm că i-au acordat încredere.

Acum, Pistol este pe punctul de a-l trăda pe unul din oamenii din PNL care l-au ajutat cel mai mult şi datorită căruia se află în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. Asta pentru că, văzându-se într-o funcţie aşa de mare, lui Pistolică i-a intrat în cap că ar putea accede la scaunul de preşedinte al Consiliului şi chiar se prezintă ca şi viitor candidat al PNL-ului la alegerile locale din anul 2016, fiind auzit de adversarii politici de câteva ori în campania electorală ce a trecut. Problema este că aici intră în conflict cu alte personaje politice din sânul liberalilor, care visează şi ei la scaunul ocupat acum de Ion Cîlea. Şi totuşi, mai este şi altă problemă, faptul că Bogdan Pistol nu se rezumă numai la asta, el şi-a pus în gând să atace şi funcţia de preşedinte al PNL Vâlcea, într-un viitor cât mai apropiat. Vom vedea însă dacă personajul politic, pe spinarea căruia a trăit Pistolică până acum, nu va avea un cuvânt greu de spus şi dacă nu va reacţiona cu tupeul la indolenţa pupilului său, „tăindu-i aripile” din zbor.