Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Săli noi de sport în Râmnic

Investiţiile începute în vara sau toamna acestui an de Primăria Râmnicului încep să se finalizeze, Emilian Frâncu punctându-le pe fiecare. Astfel, în data de 2 decembrie a.c., primarul Frâncu a fost invitat la două tăieri de panglici ale unor săli de sport din municipiu. Este vorba despre sala de sport a Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân şi sala de sport de la Grupul Şcolar Forestier.

La Roaită, sala de sport a avut parte de renovări importante, ele fiind suportate din bugetul local al Primăriei Râmnicului. „Mi-aş dori ca acest colegiu să rămână o pepinieră de valori. Felicit cadrele didactice şi conducerea care au pus suflet ca elevii acestei prestigioase unităţi de învăţământ să fie cei mai buni atât la nivel local, cât şi naţional şi internaţional. Mă bucur că ne-am putut permite renovarea acestei săli, unde se face performanţă în volei şi în baschet” – a precizat Emilian Frâncu.

inaugurari sali de sport1Directorul Colegiului, Cătălin Pană, a punctat sprijinul oferit de administraţia publică locală, adăugând că sala de sport avea mare nevoie de o nouă faţă. „Ne declarăm încântaţi că azi marcăm împreună redeschiderea sălii de sport a Colegiului Mircea cel Bătrân, care, datorită bunăvoinţei conducerii primăriei, a intrat în această toamnă într-un proces de reabilitare şi modernizare, astfel încât astăzi se află la un nivel înalt de calitate. Investiţiile au constat în schimbarea suprafeţei de joc, schimbarea instalaţiei electrice, precum şi modernizarea vestiarelor. „, a declarat Catalin Pana.

În aceeaşi zi, primarul Emilian Frâncu a vizitat şi sala de sport de la Grupul Şcolar Forestier, unde s-au făcut multiple îmbunătăţiri la sala de sport. Alături de directoarea liceului, Daniela Daşoveanu, Frâncu i-a felicitat pe profesorii şi elevii de la Forestier, susţinând că va fi mereu aproape de doleanţele lor.