Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: CSM Ramnicu Valcea

CSM Râmnicu Vâlcea s-a despărţit de doi jucători importanţi

foto: CSM Ramnicu ValceaConducerea echipei vâlcene de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea s-a despărţit zilele acestea de doi jucători care, pe lângă faptul că erau cei mai vechi la echipă, erau şi printre cei mai importanţi. Este vorba despre Adrian Codin şi Adi Popa care şi-au reziliat contractul de comun acord.

Despre Adrian Codin se ştie că în trecut el a evoluat şi pentru juniorii Stelei Bucureşti, iar la nivel de seniori doar pentru Damila Măciuca şi CSM Râmnicu Vâlcea.

În schimb, vâlceanul Adi Popa a simţit acum nevoia unei noi provocări: „Eu sunt vâlcean şi normal că am trăit trei ani frumoşi la Damila şi la CSM, a fost o mândrie sa joc pentru echipe din Vâlcea. Am avut parte de colegi deosebiţi, am fost o adevărată familie. Am avut şansa să lucrez cu antrenori valoroşi, Linkar, Claudiu Niculescu, acum cu Alex Pelici. Toţi sunt tehnicieni tineri care au venit cu stiluri moderne. Am avut multe de învăţat de la ei. Îmi pare rău că nu s-a reunit promovarea, de două ori am fost foarte aproape. Vâlcea merită o echipă în Lig I şi sunt convins că până la urmă va veni. Le mulţumesc suporterilor vâlceni pentru susţinere, în special băieţilor de la galerie care au fost mereu alături de noi, şi la bine şi la rău, şi acasă şi în deplasare. Îi rog să vină la meciurile CSM-ului şi pe viitor. Şi celor din conducerea clubului le mulţumesc şi le urez multă baftă în continuare. Eu le voi ţine băieţilor pumnii în campionatul care va începe, chiar dacă nu voi mai evolua pentru echipa din Zăvoi. Am simţit nevoia unei noi provocări, am simţit nevoia să încerc ceva nou”.