Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: CSM Ramnicu Valcea

CSM Râmnicu Vâlcea încearcă să obţină victorie la Reşiţa

Foto: CSM Ramnicu ValceaFotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea au plecat încă de vineri, 20 noiembrie 2015, spre Reşiţa, acolo unde sâmbătă, de la ora 11.00, vor juca meciul din cadrul celei de-a doua etapă a returului de campionat. Adversari pentru elevii lui Alex Pelici sunt fotbaliştii de la Metalul Reşiţa, aflaţi în acest moment pe ultimul loc al clasamentului.

Formaţia din Banat are la activ doar patru puncte, obţinute dintr-un succes şi un rezultat de egalitate dar vor rămâne doar cu unul, având în vedere că FRF, prin Comisia de Disciplină, a decis o amendă record de 80.000 lei şi trei puncte de penalizare în urma refuzului fotbaliştilor de a intra pe teren la meciul de la Satu Mare cu Olimpia.

În aceste condiţii, reşiţenii îşi joacă una din ultimele şanse de a mai spera la salvarea de la retrogradarea directă şi au nevoie de toate cele trei puncte. De partea cealaltă, echipa noastră nici nu concepe să nu se impună, având în vedere că de la Reşiţa a plecat învinsă doar Unirea Târlungeni.

Dacă îşi mai adaugă trei puncte la zestrea celor 25 existente, fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea îşi consolidează poziţia de play-off şi au şansa să urce cel puţin un loc în ierarhia Seriei de Vest. În plus, CSM bifează al doilea succes consecutiv şi au şansa să-l lege şi pe cel de-al treilea, având în vedere că în intermediara de miercuri jucăm pe propriul teren cu FC Bihor Oradea.