Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CSM, egal la Slatina

CSM Râmnicu Vâlcea a jucat a patra partidă amicală a acestei pauze competiţionale, în deplasare cu FC Olt Slatina. A fost al doilea meci al iernii în faţa echipei slătinene, disputat tot în deplasare, pe terenul sintetic al bazei sportive. După ce în prima dispută „vicepere albastre” au cedat cu 0-3, după ce Alex Pelici a mizat pe mulţi juniori în final, de această dată s-a terminat la egalitate, 0-0. În ciuda faptului că nu s-a marcat, în cele 90 de minute au fost câteva ocazii importante de gol, de ambele părţi.

Au evoluat echipele:

FC Olt: Nuno Claro – Giurcă, Gligor, Fâşie, Ştefan – Ignea, V. Gheorghe – Blănaru, Rogoveanu, Leucuţa – Curtuiuş. Au mai jucat: Mogoşanu, Anghelina, Morariu, Mihăescu, Bardu, Verdeş, M. Căpăţână, Arotăriţei.

CSM: S. Popescu – Samson, I. Stoica, Pîrvulescu, A. Ionescu – Neagoe, Iordache – A. Popa, Konyeha, B. Geantă – Himcinschi. Au mai jucat D. Popescu, Deaconescu, Eremia, Codin, Dumitraşcu, A. Marin, Piscanu, Ov. Popescu, Melcea, Staicu, Preda, M. Ion.

Pentru formaţia noastă nu au evoluat: Codin, Piscanu, Ov. Mihai, Darius Preda, Fl. Lazar, toţi cu mici probleme medicale.

Următoarea partidă de pregătire pentru echipa noastră va avea loc sâmbătă, contra formaţiei din Seria I a eşalonului inferior, AS Berceni, la Râmnicu Vâlcea, cel mai probabil la baza sportivă Oltchim.

Pelici e mulţumit

„A fost un test foarte util, în faţa unei echipe puternice a campionatului care în acest moment este deasupra noastră în clasament. Este bine că nu s-a accidentat nimeni şi mergem înainte. Mai avem două jocuri de disputat în această pauză competiţională. Sperpm să remediem ceea ce mai este de remediat şi să ne îmbunătăţim jocul, în special pe faza de atac. Este important să şi reuşim să înscriem la situaţiile pe care le avem. Atitudinea a fost bună, probleme au fost puţin la concentrarea de la fazele fixe în primul meci cu Slatina. De această dată a fost mai bine, marcajul a fost unul bună. Una peste alta a fost un rezultat echitabil azi, cred că am jucat mai bine în prima repriză şi Slatina în cea de-a doua”.