Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Coşuleţe cu caşcaval

Ce vă trebuie? 8 ciuperci champignon mari, 1 ceapă, 2 linguri ulei de măsline, 2 căţei usturoi, 250g piept de pui, 150g caşcaval ras, sare, piper, 1 legătură pătrunjel.

Cum se prepară? Speli pieptul şi îl pui la fiert în apă cu puţină sare, apoi îl toci mărunt. Speli ciupercile sub jet de apă rece, îndepărtezi p cioruşele şi le toci mărunt. Căleşti ceapa tocată mărunt în ulei, adaugi picioruşele, usturoiul pisat, carnea de pui, pătrunjelul tocat, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi mai laşi pe foc mic câteva minute.

Aşezi ciupercile într-o tavă unsă cu ulei, le umpli cu compoziţia de pui, presari caşcavalul ras deasupra şi le coci în cuptorul încins, la foc potrivit circa 30 minute.

Poftă bună!