Şaorma, este unul dintre cele mai populare şi mai vândute „feluri de mâncare”din fast-food-urile din România. Cererea este mare, iar profitul șaormeriilor decent, așa că toată lumea este mulțumită.
Însă puţini ştiu cum se prepară cu adevărat această mâncare. Câteodată fără mănuși care să nu permită contactul cu pielea, mizerie pe jos, transpiratia care se scurge șiroaie către lipie sau chiflă, oamenii care prepară șaorma sunt mai mult sau mai puțin preocupați de ceea ce fac și mai mult interesați să le facă mai repede.
Însă, ceea ce a reuşit să surprindă unul dintre patronii de şaormărie şi să posteze pe reţelele de socializare întrece orice limită a bunului simţ. Aşadar, unul dintre cei care prepară şaorma s-a fotografiat cu picioarele goale pe carnea de pui, încercând s-o îndese pe țepușă. Poftă bună, dacă mai aveţi!
Lasă un comentariu