Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Vocea Valcii

TRĂDARE LA PSD: Fredy şi Bebe au trecut la PNL Vâlcea

foto Vocea ValciiŞedința Biroului Politic Județean al PNL Vâlcea din data de 28 ianuarie 2016 s-a anunțat a fi una extrem de interesantă, liberalii primind în partid nu mai puțin de 12 primari din județ, PSD și independenți.

Numele edililor care au ales să-și încheie socotelile cu PSD, sărind în barca liberală a fost prezentat în EXCLUSIVITATE în ediţia on-line a ziarul Vocea Vâlcii. Este vorba de primari din localitățile Amărăști, Drăgoești, Dănicei, care a semnat deja adeziunea la PNL, Fârtățești, Valea Mare, Șușani, Roești, Stoenești, Stroești, Diculești, Pesceana și Ionești.

Vineri, 29 ianuarie a.c., la conferinţa de presă a PNL Vâlcea, liderii liberali au confirmat toate informaţiile prezentate de Vocea Vâlcii. Alături de co-preşedinţii Cristian Buican şi Romulus Bulacu, au participat şi primarii din localităţile Stoeneşti şi Drăgoeşti, Dumitru „Fredy” Dumbravă, respectiv Gheorghe Melente.

Deputatul Cristian Buican i-a prezentat pe cei doi edili PSD ca viitorii candidaţi ai PNL Vâlcea la alegerile locale din data de 5 iunie 2016.

Atât primarul de la Stoeneşti, cât şi cel de la Drăgoeşti, au fost membrii PNL înainte de controversata ordonanţă de urgenţă 55 a migraţiei politice.