Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Patru membrii noi în CA al CET Govora, aleşi cu scandal la CJ Vâlcea

Încă o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Vâlcea a avut loc vineri, 16 ianuarie 2015, aleşii judeţeni întrunindu-se pentru a vota noii membri ai Consiliului de Administraţie al CET Govora.

Evident că nici această şedinţă nu a fost lipsită de incidente, liberalii şi pesediştii certându-se minute-n şir, ajungând chiar să urle unul la celălalt. Nemulţumirile au pornit de la faptul că aleşii social-democraţi nu au primit niciun document şi niciun CV cu privire la propunerile liberalilor pentru CA de la CET. Mai mult, noul preşedinte interimar al CJ, ales ilegal aşa cum bine se ştie, masonul Gică Păsat, nu s-a sinchisit nici măcar să îi prezinte, punându-i pe consilieri să voteze în necunoştinţă de cauză.

Acest lucru a fost taxat de vicepreşedintele Dumitru Persu, care şi-a arătat mâhnirea şi s-a arătat scârbit de modul în care ştiu liberalii să conducă instituţia.

Sigur, aceste reproşuri ale social-democraţilor nu au contat nici cât negru sub unghie pentru liberalii, care acum sunt pe cai mari şi care îşi fac jocurile politice şi de grup în defavoarea vâlcenilor.

Aşadar, ei au reuşit să-şi numească oamenii în CA al CET Govora, oameni care vor „juca” aşa cum „cântă” Buican. Iată noii membri: Laurenţiu Cazan, Dragoşi Constantinescu, Lidia Popică şi Sorin Fodorescu.

Trebuie să menţionăm totuşi la final că foştii pedelişti, actuali liberali, nu au părut prea mulţumiţi de aceste propuneri, mai ales că în şedinţa de partid din seara precedentă au fost propuse alte persoane, iar peste noapte Bulacu şi Buican au schimbat una din ele, dispărând chiar un pedelist de pe listă.