Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Matei şi Persu îl susţin pe Costi Rădulescu

DECIZII. Social-democraţii urmează a se reuni în şedinţa Comitetului Executiv al PSD Vâlcea, în perioada 1-5 octombrie a.c., pentru a vota candidatul pe Colegiul Rm. Vâlcea – Sud.

Luptă acerbă în PSD Vâlcea pentru postul de deputat în Colegiul Uninominal Rm. Vâlcea – Sud, acolo unde şi-au anunţat candidaturile nu mai puţin de patru personaje politice. Este vorba de tânărul Costi Rădulescu, veteranul Dumitru Lovin şi Remus Grigorescu, care urmează să-şi depună dosarele de candidatură până cel târziu în data de 28 septembrie 2012. Din informaţiile pe care le avem, cele mai mari şanse de a obţine o candidatură din partea USL pe acest colegiu le are Costi Rădulescu, care este susţinut de organizaţia municipală a PSD Rm. Vâlcea. La ultima şedinţă a Comitetului Executiv al PSD Vâlcea, preşedintele de la municipiu Gigi Matei a avertizat că dacă nu se va ţine cont de deciziile organizaţiei pe care o conduce, îşi va da demisia din primărie şi va candida chiar el. „În privinţa nominalizării candidatului pentru Colegiul Rm. Vâlcea – Sud vreau să se ţină cont de voinţa organizaţiei municipale care este factorul ce va fi nevoit să promoveze în mod deosebit acest candidat. Am văzut că apar prin presă fel şi fel de nume, nume ce ne intrigă deoarece nu au făcut nimic pentru organizaţia municipală. De aceea vreau să vă spun un lucru să se ştie de la bun început. Eu m-am integrat foarte bine în echipa de la Primăria Râmnicului şi colaborez foarte bine cu primarul Frâncu, impunând voinţa partidului în această echipă. Dar, cu regret, vă anunţ că, în cazul în care nu se respectă voinţa organizaţiei municipale în nominalizarea candidatului, voi părăsi această echipă şi voi candida chiar eu. Puteţi să o luaţi şi ca ameninţare dacă vreţi” – a declarat preşedintele organizaţiei municipale a PSD Rm. Vâlcea, care îl propune pe tânărul Rădulescu pentru postul de deputat în Colegiul Rm. Vâlcea – Sud.

Nu numai organizaţia municipală îl susţine pe Costi Rădulescu pentru acest post, ci şi secretarul executiv al PSD Vâlcea, Dumitru Persu, care şi-a exprimat public susţinerea pentru tânărul pesedist. Mai mult decât atât, numeroşi primari social-democraţi au declarat că acesta este cel mai potrivit pentru funcţia de deputat în Colegiul Rm. Vâlcea – Sud, susţinând că Dumitru Lovin nu mai are vârsta necesară pentru a fi trimis în Parlamentul României, iar Remus Grigorescu este pe un post, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea, unde îşi poate demonstra valoarea. Acum, nu mai rămâne decât să vedem rezultatele finale, social-democraţii urmând a se reuni în şedinţa Comitetului Executiv al PSD Vâlcea în perioada 1-5 octombrie a.c. pentru a vota candidatul pe Colegiul Rm. Vâlcea – Sud.

CLAUDIA STANCIU