Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DECIZIE: VÂLCEA este în tabăra PRO-DRAGNEA

Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a confirmat pentru Vocea Vâlcii că organizația pe care o conduce rămâne în continuare alături de liderul Liviu Dragnea.
Tabăra anti-Dragnea are nevoie de 35 de voturi în CEx, care are 68 de membri: dacă se va da un vot majoritar pentru scrisoare, ar urma să se propună demiterea lui Dragnea, iar apoi să se convoace un Congres.
PSD dă în clocot! Mai sunt câteva ore până la şedinţa Comitetului Executiv în care se va decide soarta lui Liviu Dragnea și se pare că deja 17 organizații s-au situat în tabăra anti-Dragnea, alături de cei trei semnatari ai scrisorii. De partea lui Dragnea, rpmân însă majoritatea organizațiilor din țară.
Constantin Rădulescu nu va participa la ședința CEX-ul dela București, el fiind plecat într-o delegație la Madrid: ”Mă aflu în delegație la Madrid, alături de reprezentanți ai Biblicotecii Județene și ai Primăriei Râmnicu Vâlcea. Vom deschide un centru cultural într-un oraș de lângă Madrid. Se numește Parla și aici sunt peste 7.000 de români. Centrul va funcționa în incinta unei biserici ortodoxe. Despre această deplasare se știe de o lună, deci nu am dat bir cu fugiții. PSD Vâlcea îl va susține în continuare pe Liviu Dragnea”, ne-a declarat Constantin Rădulescu