Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Daniela Oteşanu: „O seară de excepție…! 1 Octombrie, ziua internațională de luptă împotriva cancerului la sân la Filarmonica Ion Dumitrescu”

În seara zilei de 1 octombrie, la ora 20:30, Clădirea Colegiului ”Alexandru Lahovari” unde își are sediul Filarmonica Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea, a fost iluminată în culoarea ROZ – simbolul Zilei Mondiale de luptă împotriva cancerului la sân. Filarmonica a fost gazdă și partener al Fundației Renașterea și Asociației Prietenii Spitalului Vâlcean.

La eveniment au fost prezenţi oameni de rând, dar şi reprezentanţi ai oficialităţilor: Carmen Preda – viceprimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Aurora Gherghina – subprefectul judeţului Vâlcea, Daniela Oteșanu – deputat PSD și nu în ultimul rând Loredanei Popescu – Asociația Prietenii Spitalului Vâlcean. Pianistului Răzvan Dragnea, dirijorul Alexandru Ganea şi Orchestra Simfonică a Filarmonicii au oferit un excepţional concert.

Prezentă la eveniment, deputatul PSD de Vâlcea, Daniela Oteşanu a declarat: „O seară de excepție…! 1 Octombrie, ziua internațională de luptă împotriva cancerului la sân, zi în care a fost iluminată în roz Filarmonica din Râmnicu Vâlcea. Organizator, minunata doamnă Loredana Popescu, un amfitrion pe măsură, domnul profesor Petruț Constantinescu”.