Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cum să porți pantaloni de trening pentru bărbați și să arăți grozav?

Recunoaște că te numeri printre cei ce apreciază pantalonii de trening. Starea de libertate şi confortul ridicat pe care aceste articole de îmbrăcăminte le asigură, cu greu, pot fi egalate de alte haine.

Poți pantaloni de trening la ţinutele sport, când parcurgi distanțe lungi cu mașina, în vacanțe relaxante sau pur şi simplu în casă pentru că-ţi place cum se simt. Te-ai gândit că pantalonii de trening nu sunt piese banale şi că pot fi vedetele unor ținute grozave? Hai să vedem cum poți combina aceste articole, dar şi cum trebuie selectate pentru a beneficia de avantajele lor. 

Selectează pantaloni de trening care ţi se potrivesc

Recomandările în categoria partenerului de încredere, magazin Bolf este foarte variată aşa că selectare pantalonilor potriviți nu este cea mai mare provocare. Poți selecta pantalonii de trening conform tabelului de mărime, aşa ai garanția că piesele selectate se de vor potrivi perfect. Dacă ştii care sunt mărimile perfecte pentru tine trebuie să te orientezi cu atenție asupra aspectelor legate de stil. Alege pantaloni de trening minimalişti dacă îţi doreşti un plus de versatilitate şi pantaloni cu inserţii geniale dacă apreciezi outfiturile dinamice. Orientează-te către pantaloni drepţi cu manşete bine evidențiate în partea inferioară dacă vrei să creezi outfituri urbane şi pantaloni cu buzunare bine integrată dacă ştii că ai nevoie de spațiu generos de depozitare. 

Pantalonii în culori neutre sunt potriviți pentru ţinutele minimaliste pe care le creezi cu ajutorul pantofilor sport simpli şi a tricourilor monocrome. În magazinul preferat ai pantaloni negrii, pantaloni de trening în diferite nuanțe de gri dar şi o opțiuni numeroase de bleumarin. Dacă îţi place vibe-ul eliberat de culorile dinamice, cu siguranță, te orientezi către modele în roşu, albastru, galben sau kaki. Indiferent de opțiune cu partenerul  de încredere ai garanția că achiziţionezi pantaloni care se simt minunat.

Ce ținute geniale creezi cu pantaloni de trening?

Dacă ești în pană de idei, dar vrei să beneficiezi de outfituri impresionante, poți citi rândurile următoare. Poți descoperi câteva combinaţii ce te pot inspira.

Alege pantalonii negri pentru ţinutele all black. Outfiturile all black sunt interesante, fie că vorbim de combinaţii cu blugi, pantaloni eleganţi sau pantaloni de trening. Alege perechea pe care o preferi, care-ţi asigură libertate maximă de mișcare şi combinat-o cu tricouri negre cu hanorace în aceeași culoare sau bluze cu mâneci lungi. Dacă-ţi doreşti să fii all black, clar trebuie să completezi ţinuta cu sneakersi în aceeași culoare şi o şapcă comodă.

Dacă-ţi plac outfiturile cu aspect minimalist, selectează pantalonii gri, bleumarin sau negri. Combină-i cu un tricou tip polo şi o pereche de adidaşi confortabili. Cu articole vestimentare simple poți crea un look expresiv.  Când vorbim de minimalism, mergem pe principiul că puțin înseamnă mult, deci aici este importantă atitudinea pe care o afişezi să crezi ţinutele preferate.

Outfiturile stradale sunt dominate de accente proprii. Dacă vorbim de astfel de ținute spunem stil personal şi combinaţii originale, deci poți alege pantaloni cu inserţii, cu dungi sau cu buzunare generoase, pe care să îi combini cu tricouri cu imprimeuri, cu hanorace comode sau cu veste subțiri. Stilul stradal îţi oferă numeroase posibilități pe parte de combinaţii când vine vorba de încălțăminte. Deci poţi alege tenişi, pantofi skater sau jordani autentici.