Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DJ-ul Vlad Odangiu, bătut în plină stradă

DJ-ul Vlad Odangiu, bătut în plină stradă
Vlad Odangiu, tânărul și celebrul DJ din Râmnicu Vâlcea, a luat bătaie în plină stradă. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 15 ianuarie a.c., când Vlad, împreună c o tânără, pe care o însoțea către casă, a fost acostat de mai mulți indivizi pe strada Regina Maria din municipiu și bătut fără milă. Vlad Odangiu ne-a spus că habar nu are cine erau tinerii sau ce aveau cu el, pentru că el nu este implicat în niciun conflict.
DJ a făcut deja plângere la poliției, dându-le oamenilor legii toate detaliile conflictului pe care l-a avut în plină stradă.
”Când am ajuns pe Regina Maria, m-am trezit înconjurat de mai mulți băieți. Unul singur m-a bătut, restul doar au privit. Au împins pe tânăra care era cu mine, mie mi-a dat un picior în păiept si am picat pe spate. După ce am căzut pe spate, au fugit. Au zis ca dacă mă prind iar, o să mă bată din nou. Am făcut plângere la poliție pentru că așa ceva este inadmisibil”, ne-a declarat Vald Odangiu.
Pasionat de muzică încă de la o vârstă fragedă, Vlad Odangiu, un dj în vârstă de doar 17 ani, are încă un proiect mega-impresionant. Își propune să stabilească un nou record, acela de a mixa pe cea mai înaltă clădire din România. Este vorba despre Sky Tower București, o clădire de 137 de metri înălțire, cu 36 de etaje, situată pe Calea Floreasca. Prin acest eveniment, Vlad speră să-i facă pe oameni să iasă din cotidian și să se distreze pe cele mai tari hit-uri ale momentului.

Evenimentul intitulat „Youngest dj on top of România” se va desfășura în luna februarie, dată exactă urmând să fie anunțată imediat ce se vor pune la punct toate detaliile.

Dorința lui de a mixa pe cea mai înaltă clădire din România vine după ce în vara anului trecut a mixat pe cea mai înaltă clădire din Oltenia, un ansamblu rezidențial cu 18 etaje din Râmnicu Vâlcea.

În trecut, Vlad Odangiu a mai fost implicat și în proiectul „Dj in nature” și a mixat în locații precum: Valea Oltului, Vârful Roman și Vârful Cozia.