Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Bărbat reținut pentru tentativă de omor. A intrat peste victimă în curte și a tăiat-o

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 22 octombrie 2020, luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 de ore față de un inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea omor calificat. În cursul zilei de astăzi, 22 optombrie 2020, acesta urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale au rezultat următoarele:

În data de 21.10.2020, în jurul orei 13.50, inculpatul a pătruns în curtea imobilului aparținând victimei, în vârstă de 67 ani, și a exercitat acte de violență asupra acesteia, prin aplicarea unei lovituri cu un obiect tăietor, de tip lamă sau brici, la nivelul unei zone vitale, respectiv zona cervicală lateral stânga, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare îngrijiri medicale.

Investigațiile au fost efectuate cu sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul I.P.J. Vâlcea — Serviciul de Investigații Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.