Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Modificări de membri la ADI APA Vâlcea! Comuna Roeşti iese din asociaţie

Consilierii locali ai municipiului Râmnicu Vâlcea vor lua în discuţie, printre altele, în şedinţa din data de 28 septembrie 2018 şi mandatarea reprezentantului municipiului Ramnicu Valcea in Adunarea Generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara „APA VALCEA”. De asemenea, se va menţiona domnul Gigi Preduş, director general ca reprezentant legal al operatorului regional Societatea APAVIL S.A. Unul dintre punctele sensibile ale discuţiei este ieşirea comunei Roeşti din asociaţia ADI APA.
„Art.1. Se mandatează reprezentantul municipiului Ramnicu Valcea in Adunarea Generald a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara „APA Valcea” pentru modificarea si completarea, prin act aditional, a Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apa si canalizare nr. 1/2008, cu modificarile si completarile ulterioare, dupa cum urmeaza:
1.1. Modificarea prevederilor referitoare la partile contractante si a prevederilor art. 72- Sediul din Dispozitiile generale ale contractului de delegare, in sensul:
• schimbarii sediului Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara „APA Valcea”, reprezentata legal de dl. Robert-Adrian Schell, Presedinte, la adresa din municipiul Rémnicu Valcea, strada Cépitan Marasanu nr.3, judetul Valcea:;
• mentionarii domnului Gigi Predus, Director General ca reprezentant legal al operatorului regional Societatea APAVIL S.A;
• eliminarii Comunei Roesti dintre unitatile administrativ -teritoriale din preambul.
Art.2. Se mandatează Asociatia de Dezvoltare Intercomunitard „APA Valcea’ sa semneze, prin reprezentantul sau legal, in numele si pe seama Municipiului RA&mnicu Valcea, Actul aditional la Contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apa si canalizare nr.1/2008, cu modificarile si completérile ulterioare, ce se va incheia cu Societatea APAVIL S.A. Valcea si va fi avizat de catre primarii unitatilor administrativ-teritoriale membre ale Asociatiei in a caror arie teritoriald opereaza operatorul regional si de catre presedintele Consiliului Judetean Valcea.
Art.3. Cu aducerea la indeplinire a prezentei hotaréari se imputerniceste reprezentantul Municipiului Ramnicu Valcea in Adunarea Generală a Asociatiei”, se arată în proiectul de hotărâre.