Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TRAGEDIE! Implicat într-un accident rutier grav în ziua de Crăciun, un tânăr de 15 ani a murit la o lună de zile (FOTO)

Un tânăr de 15 ani, care a fost implicat într-un accident de circulație ce a avut loc chiar în ziua de Crăciun anul trecut, a murit vineri, 2 februarie 2018. Tânărul fusese grav rănit în urma accidentului și pe toată perioada spitalizării a fost în comă. El a avut leziuni grave la creier, și, din nefericire, nu și-a mai revenit. Acesta a decedat la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea.
Reamintim că în urma tragediei din ziua de Crăciun, opt persoane au fost rănite într-un accident rutier, produs în noaptea de duminică spre luni, în localitatea vâlceană Frânceşti. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, un automobil în care se aflau opt bărbaţi s-a răsturnat într-un şanţ.
Accidentul rutier s-a produs pe DJ 646, în Frânceşti. La volanul maşinii se afla un tânăr de 21 de ani, care a obţinut anul acesta permisul de conducere. El nu consumase alcool.
“O persoană a fost rănită mai grav, şapte rănite uşor. Toţi răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea. Conducătorul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în şanţ, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum”, a precizat Sandra Dăscălete.