Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Caz INCREDIBIL de JAF în Vâlcea: Tâlharii s-au inspirat din cel al celebrei Kim Kardashian?

UPDATE /Referitor la măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore a unui bărbat de 28 ani, din localitatea Buzescu, judeţul Teleorman, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie săvârşită la data de 08 aprilie a.c. în comuna Zătreni din judeţul Vâlcea, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bălceşti care a dispus măsura arestării preventive a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Ieri, poliţiştii vâlceni au efectuat 4 percheziţii, pe raza localităţii Buzescu din judeţul Teleorman, la persoane cercetate pentru tâlhărie. La data de 11 februarie a.c., poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale şi cei de la Serviciul de Acţiuni Speciale, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, au efectuat 4 percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de tâlhărie.

Din cercetări a reieşit faptul că, în data de 08.04.2017, doi bărbaţi au pătruns fără drept, în locuinţa unei femei din comuna Zătreni, pe care au imobilizat-o şi i-au sustras suma de 13.000 de lei. Faţă de unul dintre bărbaţi, respectiv I. M, de 28 ani, din comuna Buzescu, judeţul Teleorman s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Judecătorie Bălceşti cu propunerea de arestare preventivă.

Chiar dacă la mijloc este vorba de o sumă mult mai mică de bani, acest caz nu are cum să nu te trimită cu gandul la cel al celebrei Kim Kardashian, care asemeni vâlcencei, a trecut prin clipe groaznice în octombrie anul trecut. Vedeta a fost atacată în camera ei de hotel, legată şi tâlhărită de nişte hoţi care i-au sustras bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari.