Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: winsec.us

MAFIA PARIURILOR lovește în fotbalul vâlcean: Primarul din Șirineasa, ACUZAȚII DE BLAT

FOTO: winsec.usMeciul Șirineasa – Mioveni a fost vândut, susține primarul localității Șirineasa, Ion Streinu. Potrivit unor informaţii publicate de www.arenavalceana.ro, la o casă de pariuri din zona Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea, s-a pariat doar pe un singur bilet suma de 100 milioane lei vechi, mizând pe victoria echipei de la Mioveni.

Primarul din Şirineasa, Ion Streinu, a declarat chiar că are informaţii despre faptul că jucători de la echipa sa ar fi pariul meciul dintre Şirineasa şi Mioveni. Mai mult, primarul a spus că va face plângere penală.

„E clar că voi lua măsuri. Eu am făcut sacrificii uriaşe pentru ca echipa asta să continue în campionat. Am băgat bani de la mine, am apelat la oameni de afaceri, care, acum , îmi cer explicaţii şi sunt nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă. O să fac o anchetă pe tema asta, iar vinovaţii vor fi daţi pe mâna poliţiei. Am deja un suspect, despre care se ştie că obişnuieşte să joace frecvent la pariuri”, a declarat primarul Streinu pentru www.arenavalceana.ro.