Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: facebook.com

Viperele Albastre au remizat cu Balotești

Foto: facebook.com Echipa noastră a început a doua deplasare a sezonului cu gândul la victorie, pe terenul ilfovenilor de la CS Balotești. Dacă în precedentul meci din deplasare Viperele Albastre au avut un start cât de poate de slab, cu un gol primit în primele minute, de această dată situația a fost cu totul alta.

În minutul 5, echipa noastră a avut o incursiune dusă pe partea stângă, mingea a ajuns la Bogdan Geantă care nu a greșit ținta și a deschis scorul. Trei minute mai târziu putea să fie 0-2. Daniel Stana a centrat din lovitură liberă, Pârvulescu a reluat cu capul, mingea a ajuns în plasă dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Până la pauză gazdele au avut două ocazii importante de egalare dar Muțiu a parat în fața lui Bârfoi și apoi Herea a șutat peste, tot din postură de unu la unu. A fost 0-1 la pauză dar era clar că elevii lui Jerry Gane nu aveau să aibă un meci ușor.

În repriza secundă situațiile clare au fost doar două, una de fiecare parte. Dupăo oră de joc Bâffoi a egalat, după ce a lovit perfect cu capul,din interiorul careului. În ultimulminut, juniorul Georgescu a avut șansa unui gol de trei puncte dar șutul său de la 22 de metri distanță a lovit doar bara transversală. S-a terminat 1-1 și echipa noastră a ajuns la a treia remiză din tot atâtea partide. Viperele Albastre joacă în runda a patra, în Zăvoi, cu ACS Berceni.