Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Femeile din PSD Vâlcea vor să reuşească în politică

Preşedinta organizaţiei judeţene de femei a PSD, Daniela Oteşanu, a organizat, săptămâna trecută, un seminar cu tema «Femeile pot reuşi», eveniment care a avut loc la Băile Govora. Seminarul s-a bucurat de sprijinul pesedistelor din Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD Vâlcea, dar şi al Adinei Dobrete, preşedinta Organizaţiei de femei a PSD Râmnicu Vâlcea.

La acţiune, au mai participat şi femei social-democrate din judeţele Gorj, Olt, Mehedinţi şi Argeş, care sunt implicate şi în administraţia publică locală, în poziţii de primar, viceprimar, consilieri locali sau judeţeni.

„A fost un seminar sub semnul «Femeile pot reuşi», desfăşurat la Băile Govora, unde am avut plăcerea să avem alături colegele de la Gorj, Olt, Mehedinţi şi Argeş. Au fost colege viceprimar, primar, consilieri locali şi judeţeni, o doamnă parlamentar – Simona Bucura. A fost o întâlnire minunată, în care am discutat foarte mult despre natura mesajului pe care noi, femeile, trebuie să-l transmitem în timpul campaniei electorale şi nu numai, dar şi despre posibilităţile de comunicare, astfel încât să fim mult mai aproape de cei în faţa cărora ne ducem să le cerem votul.

Am fost consiliate de profesori universitari, de specialişti în comunicare. A fost prezent domnul Ion Pandelică, profesor la Academia de Studii Economice, am avut-o lângă noi pe preşedinta Organizaţiei Bucureşti şi directorul Institutului Social Democrat, doamna Manuela Catrina, a fost prezent domnul Adrian Marius Dobre, secretar de stat la Ministerul Muncii. A fost un prilej de bucurie, un prilej de a socializa, un prilej de a înţelege încă o dată că noi, femeile, avem un cuvânt important de spus în spaţiul politic românesc şi nu numai”, a spus preşedintele OFSD Vâlcea, Daniela Oteşanu.