Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Facebook

HCM Râmnicu Vâlcea a început anul cu o înfrângere

Foto: FacebookHandbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea au pierdut primul meci pe care l-au disputat în anul 2016, ele fiind înfrânte la Braşov. Fetele antrenate de Constantin Ştefan s-au luptat până la final, şi-au dat toată silinţa, însă experienţa braşovencelor şi-a spus cuvântul la final.

HCM Râmnicu Vâlcea a făcut un meci bun, iar până în minutul 55 handbalistele vâlcence au fost egale cu braşovencele, scorul de pe tabelă arătând un rezultat de egalitate (25-25). Numai că, în ultimele cinci minute de joc, fetele lui Ştefan nu au mai făcut faţă asaltului Coronei Braşov şi au pierdut cu scorul de 31-26.

„Echipa noastră a pierdut jocul împotriva Coronei cu 31-26 după ce experienţa jucătoarelor gazde şi-a spus cuvântul. Exceptând prima parte a reprizei secunde, echipa s-a prezentat foarte bine în deplasarea de la Braşov, întâlnire în care gazdele s-au distanţat decisiv în ultimele minute ale partidei. Fetele noastre nu se pot gândi decât la duelul de foc cu HCM Roman, care va avea loc săptămâna viitoare în Sala Sporturilor Traian” – a anunţat conducerea HCM Râmnicu Vâlcea, pe pagina oficială de Facebook a clubului.