Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: billboard.com

Marele câştigător la MTV Europe Music Awards 2015: JUSTIN BIEBER

Foto: billboard.comJustin Bieber a fost marele câştigător al celei de-a 21-a ediţii a MTV European Music Awards, cu cinci premii obţinute. Gala de duminică seara a fost organizată la Mediolanum Forum din Milano, Italia.

Cântăreţul canadian Justin Bieber, în vârstă de 21 de ani, care în cadrul galei a interpretat “What Do You Mean?”, a câştigat premiile categoriilor “cel mai bun cântăreţ”, “cel mai bun aspect fizic”, “cea mai bună interpretare: America de Nord”, “cei mai mari fani” şi “cea mai bună colaborare”.

La gala de duminică seară au absentat, însă, câteva nume mari ale scenei muzicale mondiale, desemnate câştigătoare, iar printre acestea s-au numărat Taylor Swift (premiul pentru cea mai bună piesă – „Bad Blood”), Rihanna (premiul pentru cea mai bună cântăreaţă), trupa One Direction (premiul pentru cel mai bun artist pop) şi Nicki Minaj (premiul pentru cel mai bun artist hip-hop).

Gala a fost găzduită de starul Ruby Rose şi interpretul britanic Ed Sheeran, care a şi fost premiat de MTV, la categoriile „cea mai bună interpretare live” şi „cel mai bun show”.

Duoul hip-hop Macklemore and Ryan Lewis a câştigat premiul pentru cel mai bun videoclip, pentru piesa „Downtown”, care a deschis gala cu o punere în scenă în stilul „West Side Story”.

Shawn Mendes a fost premiat pentru cel mai bun debut, cu „Stitches”. Iar trupa Duran Duran a primit MTV Video Visionary Award, “pentru că sunt cei mai mari pionieri în arta video din industria muzicală”.

Gala MTV Europe Music Awards 2015 a fost transmisă în direct de MTV.