Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

ACCIDENT în DRĂGĂŞANI! Un biciclist beat a intrat în coliziune cu o maşină!

Foto: arhiva Vocea ValciiÎn noaptea zilei de joi, 27 august 2015, un biciclist bea din municipiul Drăgăşani s-a autoaccidentat, după ce a intrat în coliziune cu o maşină. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 23.15, când biciclistul Laurenţiu B. – 33 de ani, a condus o bicicletă pe str. Tudor Vladimirescu din municipiu. Omul nu era echipat cu vestă reflectorizantă şi, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra ghidonului, intrând cu bicicleta pe sensul opus de mers, unde s-a izbit de o maşină, condusă de Alin C., de 18 ani.

„În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a biciclistului B. Laurenţiu, care a fost transportat la spital, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi traumatism umăr stâng şi coapsă dreapta.

Persoanele implicate au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ pentru conducătorul auto şi 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru biciclist” – susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.