Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au avut o nuntă ca-n poveşti

Sâmbătă, 22 august, într-un decor tradițional românesc, Adela Popescu, născută în Şuşani, judeţul Vâlcea, și Radu Vâlcan și-au făcut jurămintele de iubire veșnică. Evenimentul a avut loc în secret, la un domeniu din Gura Siriului, Brașov, iar invitaţii au fost în jur de 60 de persoane.

Anunţul nunţii a fost făcut de vedetă pe blogul ei personal, cu câteva minute înainte de a părăsi ţara pentru a pleca în luna de miere. Adela a purtat o rochie simplă, albă, brodată manual şi a avut un buchet format din mure sălbatice, hortensii, bujori şi iederă.

“Suntem nedormiţi de trei zile, dar fericiţi pentru o viaţă! Sâmbătă, 22 august, ne-am căsătorit într-un loc minunat, înconjuraţi de zâmbetele celor ce s-au bucurat pentru fericirea noastră până la lacrimi. Am petrecut de joi până duminica, ca în poveşti, împreună cu cei 60 de invitaţi, prietenii şi familia, unde s-a încins cea mai tare petrecere la care am fost până acum.(…) Mi-l amintesc pe Radu fericit şi emoţionat strângându-mi mâna în biserică. (…) Vă scriu din aeroport, plecăm în luna de miere!” a scris artist ape blogul ei personal.