Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Pizza marină

Ce vă trebuie? Pentru aluat: 250 g făină, 120 ml apă călduţă, 2 linguri ulei măsline, 1 plic drojdie uscată, 1 linguriţă sare. Pentru garnitură: 400 g ton în apă sau ulei, 100 g măsline fără samburi, 1 bucată ceapă roşie, 2 linguriţe rozmarin.

Cum se prepară? Pentru aluat, se amestecă toate ingredientele şi apoi aluatul se lasă să se odihnească timp de 30 de minute.

Tonul se scurge bine de ulei sau apă şi se amestecă cu ceapa tăiată fideluţă.

Aluatul se întinde şi apoi se transferă în tava de copt. Se acoperă cu tonul amestecat cu ceapă, se pun măsline şi se presară cu rozmarin uscat.

Se coace pentru 50 de minute şi se consumă imediat.

Poftă bună!