Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Hi-Q banii: Televiziunea publică bagă 140.000 euro pentru o emisiune prezentată de membrii trupei Hi-Q

Televiziunea publică se dovedeşte o vacă bună de muls pentru junimea social democrată. Într-un document publicat de Evenimentul Zilei, TVR a semnat un contract cu membrii trupei Hi-Q, Dana Nălbaru şi Florin Groza pentru realizarea emisiunii „În ţara minunilor”. Cealaltă treime a trupei, deputatul PSD Mihai Sturzu, preşedinte al TSD, va avea statut de invitat permanent în emisiunea cu buget de 144.000 euro/12 ediţii. – „Programul va avea 12 ediţii, costurile fiind următoarele: cheltuieli directe: 1750 euro- ediţie şi servicii de producţie internă- 6216 euro- ediţie, la care se adaugă 3720 plus TVA lei – ediţie, reprezentând plata pentru contribuţia partenerului la realizarea emisiunii. Total general- ediţie: 11686 euro-ediţie”, se arată pe prima pagină a contractului. Scandalul „Bani TVR pentru lăutarii PSD” a fost lansat de Elena Băsescu aceasta acuzând cheltuirea banilor publici pentru contractul realizat cu colegii de trupă ai liderului tinerilor sociali-democraţi.

Sturzu: „Emisiunea este foarte tare!”

Dezvăluirea contractului l-a scos din sărite pe Mihai Sturzu acesta ieşind la rampă pe contul său de Facebook pentru a dezminţi informaţiile lansate de fiica cea mică a Preşedintelui României. „Am observat astăzi ca dna. EBA stă prost nu numai cu limba română, ci şi cu adevărul. Minte cu o neruşinare demnă de numele pe care îl poartă şi de partidul din care face parte, spunând: „Astfel, Mihai Sturzu, un artist de renume mondial ajuns în fruntea Tineretului Social Democrat la recomandarea aceluiaşi Victor Ponta, va avea o emisiune la postul public pentru care va fi re…munerat cu 140.000 de euro.”

Buuuun… Şi acum adevarul:

1. Nu am emisiune la TVR.

2. Colegii mei, Dana şi Florin (alături de colegii nostri instrumentişti) prezintă emisiunea „În Tara Minunilor”, la TVR 2, în fiecare joi seara. (asta a fost promo, bineinţeles).

3. Mă duc (din când în când) la emisiune şi mai cânt cu ei sau mai stau de vorbă cu un invitat tocmai pentru ca presa tabloidă să nu scrie că trupa Hi-Q s-a destrămat. Sunt alături de colegii mei din loialitate faţă de ei şi din respect pentru fanii trupei Hi-Q.

4. ŞOC !!! BOMBă !!! Neavând contract cu TVR-ul, habar nu aveam despre ce sumă e vorba şi m-am mirat şi eu când am văzut 140,000 EUR. L-am întrebat pe Florin câţi bani primesc pentru emisune. Fiti atenţi: Dana şi Florin (prezentatori), trei muzicieni instrumentişti (bandul emisiunii), un sunetist şi doi tehnicieni plus echipamentul de sonorizare = 2,600 EUR/ediţie. În total, opt oameni. Întrebaţi-l pe Smiley cât primeşte la Pro TV! Îmi e ruşine să spun, dar asta îi face pe colegii mei cel mai slab plătiţi prezentatori TV din România, din păcate.

P.S.: Emisiunea colegilor mei este foarte tare, am urmărit-o şi eu şi ce credeţi !? Triplează audienţa TVR 2 pe respectivul tronson ! Bravo, Dana Nălbaru şi Florin Grozea ! Sunt mândru de voi !”- spune Sturzu pe contul său de Facebook.