Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlcean arestat, pentru înșelăciuni făcute în Germania

MANDAT EUROPEAN DE ARESTAREPUS ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI, pe numele unui bărbat de 36 de ani, ce a comis multiple infracțiuni pe teritoriul Germaniei. Acesta a fost prins de către polițiștii vâlceni, în comuna Bujoreni, fiind încarcerat, ulterior fiind nevoit sa ispășească pedeapsa cu închisoarea pentru 2 ani.

       Ipj Vâlcea informează :

    La data de 3 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au pus în executare un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Germania, pe numele unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Astfel, în urma activităților defășurate de polițiști, bărbatul a fost depistat în localitatea Bujoreni, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, care a dispus reținerea sa pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, iar în cursul zilei de azi, acesta va fi prezentat Curții de Apel Pitești în vederea dispunerii măsurilor legale.

Conform mandantului european de arestare, bărbatul este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciunea.