Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Curs acreditat de Frizer Barber în Râmnicu Vâlcea!


Cel mai bun preț de pe piață! Salon propriu de lucru.

Meseria de Frizer | Barber a devenit în ultimii ani una dintre cele mai râvnite pe piața muncii, iar cei interesați sunt mereu în căutare de noi cursuri și workshop-uri pentru a investi în viitorul lor.

Acum ai ocazia să înveți alături de profesioniști, traineri de excepție aleși datorită experienței lor în domeniu, în cele mai bune condiții de studiu, în cadrul școlii de formare Profesional New Consult, situată înRâmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 160, bl. 21, scara A (vis-a-vis de benzinăria OMV).

Aici vei putea beneficia de salon propriu de lucru, cursul fiind practic pe modele umane, cu toate materialele necesare asigurate GRATUIT! Costul cursului este cel mai bun de pe piață, dar ai și posibilitatea de plată în RATE sau REDUCERE pentru plata integrală a cursului.
Vino sã înveţi atât tehnici clasice și moderne de tuns şi aranjat barbã, precum și stiluri de specialitate cum ar fi „fade”, „slide part”, și „under cut”.

Important!!! Diploma obținută la finalul cursului este recunoscută la nivel național și internațional, fiind acreditată de Ministerul Muncii și Justiției Sociale.

Sună acum la contact: 0765.708.877 | 0784.333.777 pentru a ocupa unul dintre ultimele locuri rămase sau intră pe http://www.profesionalnewconsult.ro pentru a afla mai multe despre oferta de cursuri.

Ofertă: Dacă doriți să derulaţi programe de formare în cadrul firmelor sau instituţiilor, şcoala Profesional New Consult poate facilita deplasarea și organizarea de programe la sediul dvs.
Email: [email protected].

Alte cursuri organizate în curând: Curs Coafor, Curs Maseur, Curs Stilist Protezist Unghii cu Gel.