Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Curs Aplicare Gene în Pitești!

Tu știai că poți obține foarte ușor independența ta financiară și să îți realizezi propriile venituri doar participând la un curs acreditat de Aplicare Gene ( fir cu fir, 2D, 3D) susținut în Pitești de Profesional New Consult, școală cu experiență de 16 ani, situată central la adresa: Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 160, bl. 21, scara A (vis-a-vis de benzinaria OMV)?

Sună acum și profită de ofertele verii la telefoanele: 0765.708.877 | 0784.333.777, iar un consultant te va îndruma să alegi cea mai bună variantă pentru tine! Desigur, diplomele sunt recunoscute național și internațional, cursul este practic (modele umane și manechine speciale de lucru), prețul este fără concurență și ai posbilitatea de PLATĂ ÎN RATE!

Deprinde o activitate ce îți va aduce venituri suplimentare! Chiar de a doua zi de la terminarea cursului, școala îți pune la dispoziție toate materialele și ustensilele necesare, tu doar să ai dorința de a învăța!

Alege și alte cursuri disponibile în Pitești: Curs Machiaj Profesional, Curs Cosmetica, Curs Coafor Hairstylist, Curs Maseur.

Acceseaza pentru detalii website www.profesionalnewconsult.ro sau trimite un email la [email protected]