Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Modernizarea Secției ATI (reanimare) de la SJU Vâlcea, LA FINAL!

Vineri, 31 mai, Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, a făcut o vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, unde se apropie de final lucrările de modernizare a Secției ATI din cadrul spitalului.

Investiția face parte dintr-un proiect european, pentru care am obținut o finanțare de cca 2,3 milioane euro și care a cuprins lucrări privind creșterea siguranței pacienților, la două imobile din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea. Este vorba de Corpul 2 din cadrul Spitalului Nou (secția ATI) și de Corpul 6 al Spitalului Vechi.

La Secția ATI (reanimare), au fost înlocuite instalațiile electrice, de ventilație și tratare a aerului, rețeaua de fluide medicale și s-au realizat lucrări de reparații necesare în zonele de intervenție.

De asemenea, au fost montate sisteme de detectare, semnalizare și alarmare incendii și în cazul depășirii concentrației maxime admise de oxigen în atmosferă, precum și sistem de supraveghere video.

„Investim în SĂNĂTATE și facem acest lucru cu gândul la oameni, fiindcă ne dorim ca pacienții vâlceni să beneficieze de servicii medicale de calitate, prestate în condiții de siguranță.”- precizează Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea

Comandat de PSD – Organizatia judeteana Valcea
Realizat de Almadix Prest SRL
CUI 21240002