Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Accident rutier la Stoenești. Doua persoane au ajuns la spital

În aceasta dimineața, un accident rutier grav a alertat autoritățile vâlcene, dupa ce o masina a pierdut controlul volanului si a intrat în șanț. În urma impactului, doua persoane, dintre care sinun minor, au ajuns la spital.

Din primele verificări, a reieșit că un tânăr de 19 ani, din localitatea Tomșani, în timp ce conducea un autoturism ar fi pierdut controlul asupra volanului intrând într-un cap de pod. În urma impactului, a rezultat rănirea acestuia și a pasagerului, respectiv a unei minore de 16 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.- informează IPJ VALCEA.

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, în această dimineață, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere și de prim ajutor medical la un accident rutier produs în localitatea Stoenesti.
S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Secției de Pompieri Govora, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ.
În evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, iar în urma impactului au rezultat două victime (un adult șiun minor) care au fost transportate la spital de către ambulanțele SMURD și SAJ.
Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.