Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Vâlceanca Teo Dora și-a lansat single-ul ”Labirint”

Teo Dora, pe numele real Teodora Stoica, fosta concurenta X Factor, a lansat în urmă cu o săptămână de zile single-ul „Labirint”. Piesa este produsă și compusă în studioul lui Doddy, Epic Entertainment, pentru Cat Music.

În vârstă de 19 ani, Teodora Stoica (Teo Dora) este o artistă care a început să cânte la vârsta de 9 ani. Încă din copilărie, ea a participat la diverse festivaluri de muzică din țară și din străinătate, iar în urmă cu un an a trăit experiența „X Factor”.

Single-ul vorbește despre o poveste in care doi iubiti nu se mai regasesc si se pierd ca niste figurine intr-un labirint. Desi incearca sa salveze relatia, totul este in zadar si pana la urma, dragostea dispare.

”Sunata de catre prietena mea sa ascult cateva piese,am ajuns intr-o seara in studioul lui Doddy.De aici a inceput totul!Dintre toate piesele pe care le-am ascultat in seara accea,”Labirint” a fost cea in care m-am regasit si pe care am simtit sa o cant.Lucrurile au mers apoi de la sine,iar colaborarea cu Doddy a fost excelenta. Acum,la o saptamana de la lansarea pietsie,pot spune ca imi traiesc visul.Recunosc ca am pornit pe un drum greu,dar atunci cand iti doresti cu adevarat sa reusesti nimic nu e imposibil. Am realizat ca in aceasta lume totul se cladeste prin munca si determinare,iar eu am ales sa urc fiecare treapta decat sa iau liftul”, susține Teo Dora.