Acasă Video VIDEO: Șoferița BMW-ului care șicana în trafic a rămas fără permis!

VIDEO: Șoferița BMW-ului care șicana în trafic a rămas fără permis!

Polițiștii de la Poliția Rurtieră Vâlcea au identificat persoana care de la volanul unui BMW șicana pe pe DN 67 din județul Vâlcea un alt conducător auto. Este vorba despre o șoferiță, care, pentru tupeul ei, a rămas fără carnet de conducere timp de 30 de zile.
Totul s-a întâmplat chiar în după-amiaza zilei de Paşti, la o oră la care traficul era foarte intens pe DN 67.
Deranjată că a fost claxonată de un alt şofer, în timp ce întorcea maşina în mijlocul drumului, lent, aceasta l-a urmărit pe cel care o atenţionase sonor şi l-a şicanat extrem de periculos în trafic, pe un drum naţional extremd e circulat, între Vâlcea şi Drăgăşani.
Femeia a apăsat pedala bolidului cu numere provizorii pe care îl conducea şi a depăşit intempestiv chiar în mijlocul unei intervenţii. Apoi a început să frâneze brusc şi foarte agresiv în faţa celui care o claxonase.
Poliţiştii au amendat-o pe şoferiţă pentru depăşire interzisă şi i-au suspendat permisul pentru 30 de zile. Şi şoferul din maşina depăşită a primit amendă, pentru injurii, conform legii 61.
”Cu referire la filmulețul care a apărut pe youtube, în care un sofer, pe Drumul National 67, frânează nemotivat, sicanând alt conducator auto care se afla in spatele sau, precizez că ambii șoferi au fost identificați. Șoferita BMW-ului a fost sanctionata in baza OUG 195/2002 și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile. Celălalt șofer, care a și postat filmulețul, a fost sancţionat la legea 61/1991. Amândoi sunt din Râmnicu Vâlcea”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.