Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO INCREDIBIL: Cine este vâlceanul care l-a miruit pe ministrul Justiției

Imagini incredibile filmate în biroul ministrului justiției, Tudorel Toader. Un fost candidat președinție ce se autointitulează „Reverendul” a mers în audiență în România iar la un moment dat l-a binecuvântat și i-a pus mâna pe cap. Este vorba despre asa zisul preot vâlcean Aurel Rădulescu, care a candidat în 2004 la președinția României.
Omul a vrut să candideze și în 2009, dar a fost arestat și condamnat pentru înșelăciune. Aurel Rădulescu a reclamat la CEDO supraaglomerarea și lipsa de igienă din penitenciarele din România și chiar a câștigat o despăgubire de 6.000 de euro.
Cine este preotul Aurel Rădulescu?
Numele de Dan Leasă a ajuns să fie de legendă în judeţul nostru. Râmnicean de origine, transfug în America, în vremea „Epocii de aur”, el s-a întors acasă după 1989. Și ca să nu vină cu mâna goală, l-a adus acasă şi pe transfugul itinerat Aurel Rădulescu, ajuns, după cum se lăuda, în America, prin nu ştim ce artificii “securistice”, preot şi jurist-avocat. Preotul, în marea lui nebunie, a candidat la președinția Romaniei, în anul 2004, iar la distanță de numai câțiva ani a fost arestat și încarcerat în penitenciar pentru înșelăciune. În primăvara anului 1990, întregul oraş l-a putut vedea pe Dan Leasă cum a descins pe stadionul municipal din Rm. Vâlcea dintr-un elicopter, dovadă a susţinerii afirmaţiilor sale de cât de bogat și puternic este el. Elicopterul era închiriat și, mai târziu, cu greu s-a putut recupera contravaloarea serviciilor prestate de firma în proprietatea căreia era aeronava cu elice mari. Până la urmă s-a dovedit că totul era rodul minţii sale bolnave, dar şi a practicii de înşelăciune căpătată și exersată în State (alături de preotul Rădulescu), unde, acum si oricand, dacă Leasă va ajunge dincolo de ocean, imediat, va fi arestat.