Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Din ciclul “viaţa bate filmul”. Un hoţ a încercat să fure două automobile în 20 de minute

The Telegraph anunţă că poliţia londoneză se află în căutarea unui suspect care a încercat să fure două maşini Porshe la interval de 20 de minute.

Poliţia spune că suspectul este un bărbat de culoare, cu vârsta de aproximativ 20 de ani, înalt, cu părul brunet şi barbă.

Oficialii din cadrul poliţiei, în încercarea de a prinde suspectul, au făcut public un clip surprins de camerele de supraveghere din data zilei de 29 septembrie, la ora 07:45, în centrul Londrei, chiar în timp ce omul încerca să fure două maşini sport Porsche într-un interval de doar 20 de minute. În înregistrare, bărbatul este surprins în timp ce se apropie de Porsche-ul parcat şi cum încearcă să intre prin efracţie în interiorul maşinii. Acesta taie cu un cuţit capota rabatabilă a maşinii şi intră înăuntru pentru a opri alarma. Atunci când observă că nu poate porni automobilul, bărbatul iese din maşină şi pleacă dezamăgit spre următorul Porshe. Vehicolul a suferit deteriorări de câteva mii de euro.

În al doilea incident, omul a fost surprins folosind aceeaşi tehnică, nici de această dată nereuşind să pornească maşina.

https://www.youtube.com/watch?v=lswsuJc42kQ

Video: youtube/ naughty gull