Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: captura video

VIDEO: Concursul Miss Holocaust din acest an a fost câştigat de o participantă născută în România

Foto: captura videoA treia ediţie a concursului de frumuseţe Miss Holocaust a fost câştigată, marţi seară, de o participantă în vârstă de 83 de ani, care s-a născut în România. Rita Berkowitz, în vârstă de 83 de ani, a fost desemnată câştigătoarea celei de-a treia ediţii a concursului de frumuseţe Miss Holocaust, organizat marţi seară, în oraşul israelian Haifa.

Toate cele 16 participante sunt supravieţuitoare ale Holocaustului. Potrivit site-ului timesofisrael.com, concurentele au fost coafate şi machiate de o echipă de specialişti, înainte de a urca pe podiumul concursului. Participantele la acest concurs insolit au relatat spectatorilor şi membrilor juriului diverse poveşti personale şi au descris felul în care au reuşit să supravieţuiască Holocaustului.

Învingătoarea din acest an, Rita Berkowitz, s-a născut în România şi avea doar şapte ani atunci când a izbucnit cel de-Al Doilea Război Mondial.

Ediţia inaugurală a acestui concurs inedit şi controversat a fost câştigată de o altă supravieţuioare a Holocaustului care s-a născut în România – Hava Hershkovitz.

Video: youtube/ ODN