Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Consilier local din Laloşu, alcoolic şi agresor de poliţişti

INADMISIBIL. De mult am mai încetat să fim uimiţi de tot ceea ce se întâmplă în comuna vâlceană Laloşu. Acolo pare a fi „ultima frontieră”, iar scandalurile, certurile şi agresiunile sunt la ele acasă. Nu spunem asta întâmplător, pentru că de ani de zile, fosta şi actuala conducere a Primăriei Laloşu se ceartă ca la uşa cortului, ajungând chiar şi la bătăi, plângeri penale şi alte lucruri destul de urâte. Ei bine, în acea comună nu sunt puţini cei care spun că s-au cam strâns un grup de politicieni certaţi cu bunul – simţ, iar unii chiar şi cu legea.

Acum, un nou scandal iese la iveală din Laloşu, iar în centrul lui este consilierul local al PP-DD Aurel Dragu, un bărbat de 52 de ani, fost poliţist de vază din Rm. Vâlcea, care, din păcate, a luat-o pe drumuri greşite, apropiaţii spunând că are mari probleme cu alcoolul. Incidentul în care a fost implicat acesta are începutul în data de 16 martie a.c., când el s-a îmbătat crunt, fiind filmat în situaţii destul de stânjenitoare. Apoi când a plecat spre casă cu o maşină, pepededistul Aurel Dragu s-a luat la harţă cu poliţiştii din localitate, înjurându-i ca la uşa cortului şi agresându-i verbal.

Încătuşat şi amendat pentru atitudine agresivă faţă de poliţişti

Un comunicat sec primit de la Poliţia Vâlcea ascundea dedesubturi destul de delicate. Poliţiştii vâlceni ne informau, cam pe la mijlocul lunii martie a.c., că un bărbat din Laloşu, ce era în stare de ebrietate, a fost agresiv cu poliţiştii, din motive absolut puerile. Se întâmpla în noaptea de 16 martie, în jurul orei 21.45, iar protagonistul era chiar consilierul local PP-DD Aurel Dragu, care se mergea spre casă după o beţie cruntă. Poliţiştii din Laloşu şi Făureşti se aflau într-o acţiune şi au oprit în trafic maşina cu care se deplasa, ca pasager, alesul local pepededist. Atunci a început nebunia, consilierul Dragu simţindu-se deranjat de faptul că oamenii legii şi-au permis să facă acest lucru şi începând un scandal monstruos, înjurându-i şi agresându-i pe poliţişti. Până la urmă, agenţii l-au imobilizat pe Aurel Dragu, i-au pus cătuşele şi l-au dus la secţie, acolo unde l-au amendat cu suma de 1.000 de lei.

Filmare ruşinoasă

Înainte de acest incident însă, consilierul Aurel Dragu a fost filmat cu telefonul de unul din colegii săi din Consiliul Local, în timp ce se afla la căminul cultural din comuna Laloşu, acolo unde se pare că a băut până când nu a mai ştiut de el şi şi-a pierdut simţurile. Primarul din comună, Nicu Constantin, spune că era de faţă la incidentul de la căminul cultural, fiind uimit de atitudinea consilierului PPDD: „Eram acolo cu soţia mea, viceprimarul şi încă o persoană şi făceam curăţenie la căminul cultural când a venit Aurel Dragu. Pe înregistrare, pe care am văzut-o şi eu, nu sunt momentele când înjura ca la uşa cortului, însă pot să vă spun că acesta nu mai ştia de el, iar la un moment dat chiar se poate vedea că pur şi simplu a făcut pe el. Este ruşinos pentru un consilier local” – ne-a declarat primarul Nicu Constantin.

{flv}20664{/flv}