Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TESTAMENTUL LUI BĂSESCU

Am aflat adevărul, dragi cititori! Înscrierea lui Băse în PMP este doar o fumigenă menită să-i ascundă adevăratele intenţii. Iată ce document ne-a parvenit:

Dragă Nutzy, dragi fiice, nepoate, draga nevastă, drag Boc, maidanez Corcodel și drag Popor Român,

Când veți citi aceste rânduri, eu voi fi hăt departe, în Republica Moldova a cărei cetățenie o voi fi fost deja obținut. În România, dacă nu ești președinte, nu mai e de trăit. Chelnerii sunt nepoliticoși, nu te bagă în seamă și se întorc cu comanda după ce nu mai ți-e sete. Experiența pe care-am avut-o recent la o terasă din Mamaia când chelnerul mi-a adus whiskey-ul deja băut m-am hotărât. Plec! Plec, dar înainte de a-mi face următorul testament:

Elenei Udrea îi las carnețelul cu conturi secrete spre bună gospodărire, ca să nu se mai vaite că n-ui ajung banii pentru poșete Louis Vuitton și alte rochițe Gucci.

Fiicelor mele nu le mai las nimic, că am văzut că se descurcă.

Le las nepoatelor mele întreaga mea bibliotecă și am de la ele doar rugămintea să coloreze și cărțile pe care le-am început eu, dar prins cu treburile de stat de la Cireșica n-am mai apucat să le termin!

Soției îi las toți banii agonisiți cu truda din vânzarea flotei, precum și case, terenuri și vile de care știe ea.

Lui Emil Boc îi las trusa cu care-mi făcea pantofii și o coasă nou-nouță primită în dar de la președintele Botswanei, singurul dar primit de la un șef de stat pe care n-am reușit să-l schimb pe whiskey.

Îi las cățelului meu favorit, Maidanezeul Corcodel, o rentă de 400 de kilograme de Chappy plus un abonament la un select bordel pentru căței din Paris.

Ție, popor român, nu mai am ce să-ți las așa că iți lansez urarea mea preferată: SĂ TRĂIȚI BINE, că doar nu mă doare gura.